Mindre än en vecka kvar nu till förmodligen årets spelning 2009. Äntligen ska jag få se ett av de band som jag velat uppleva live i en jäkla massa år. Givetvis är det AC/DC som jag pratar om.

Deras senaste platta har spelats ganska flitigt här hemma och jag gissar att under veckan kommer den att spelas några varv extra. Fast gubbarna kommer nog inte att spela så många låtar från den utan blanda och ge från deras gigantiska katalog med gamla hits. Jag skiter i vilket det blir huvudsaken är att jag får se en smått galen skolpojke med alldeles för stor gitarr hoppa runt och höra en sångare med gubbsmeck som enligt myten bytt ut sina stämband mot rostig taggtråd.

Jag brukar inte vara nått större fan av förband. Dessa brukar man för det mesta gäspa sig igenom eller skita i helt och ta en öl eller två i baren i stället. Men på fredag så kommer jag definitivt att titta på förbandet som är The Answer. Hoppas att de bjuder på några låtar från deras kommande album som släpps i dagarna.

 Jag tror att det blir en kanonkväll!

 

2 tankar

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s