Sedan jag såg de första stillbilderna för musikvideon till ”Freak of the Week” så har jag varit jäkligt sugen att få se det färdiga resultatet. Och nu äntligen är FREAK KITCHEN och Juanjo Guarnido’s samarbete och Kickstarter-projekt i mål.

Slutresultatet måste jag säga blev förbannat bra med riktigt snygga animationer och en tecknad stil som är spot on. Bandets personlighet är snyggt fångat precis som de porträttlika karikatyrerna av de tre medlemmarna. Stämningen i videon är som hämtat ur en mörk och psykedelisk Disney-film, vilket kanske inte är så konstigt då Juanjo Guarnido tidigare jobbat som animatör hos just Disney.

Videon premiärvisades i början av oktober på Comic Con i New York men finns nu tillgänglig på Guarnido’s YouTube-kanal. Så skruva upp volymen, tryck på play och njut av en riktigt snygg musikvideo och en grym låt.

FREAK KITCHEN – ”Freak of the Week”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s