Steelfire

Musikintresset startade tidigt genom att jag olydigt gick igenom farsans LP-skivor. Minns än idag hur jag ansträngde mig för att ingen skulle märka att jag gått igenom skivsamlingen med BLACK SABBATH, URIAH HEEP, DEEP PURPLE, CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL o.s.v. Det var väl klart att han märkte det, men jag tror han tyckte det var lite roligt att jag uppskattade hans generations musik.

Det var inte så många andra kids i plugget som uppskattade rock direkt, så på discoteken fick man låtsas att man tyckte eurotechno var coolt. Vilket det enligt min åsikt aldrig har varit. I någon form. Alls. Ibland hände det ju att det spelades lite NIRVANA eller GUNS N’ ROSES på discona och det var ju riktigt tufft. För då kom ju alla långhåriga hårdrockskillar med jeansväst ut på dansgolvet. Det minns jag.

Med åren har jag nog gått igenom de flesta genrer (förutom techno/rave), så idag innehåller min skivsamling allt möjligt. Det jag klamrat fast vid är rock i de flesta former och ett tungt och hårt riff får mig alldeles lycklig och skitglad!

Ett stort intresse idag är att gå på spelningar och så klart att hitta ny musik. En annan kul sak med musik är ju alla (tokiga) människor man träffat som delar ens intresse!

All musik jag lyssnar på registreras på www.lastfm.se. Gå med du också och leta reda på EllaMella.