En av de plattor som jag ser mest fram emot just nu är Freak kitchens kommande album ”Land of the Freaks” som tydligen ska släppas i slutet året. Tyvärr var deras senaste alster inte deras främsta men ändå är det lilla julafton när det kommer nått nytt från Mattias ”IA” Eklundhs fingertoppar eller vad han nu använder för att få sin gitarr att låta som från en annan planet.

Jag kan varmt rekommendera deras två första album ”Appetizer” och ”Spanking hour” till alla som gillar metal med tuffa riff, sjuka texter, trallvänliga refränger och en av världens flinkaste gitarrister bakom plektrumet. Varför inte surfa in till deras MySpace sida för lite smakprov.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s