För bästa möjliga start på dagen så brukar min cykeltur till jobbet i nio fall av tio ackompanjeras av främst hårdrock. Man vaknar till och får sig en liten adrenalinkick innan första koppen kaffe på kontoret.

Men jag har upptäckt att man ofta faller tillbaka till vissa plattor om och om igen. Visst lyssnar jag på de skivor som jag nyss köpt och som jag vill lyssna in mig på. Men ändå smyger sig några plattor hela tiden tillbaka in i mina iPhonelurar.

 

Här är en lista på de tio plattor som alltid återkommer:

AC/DC – Back In Black (1980)
Blackstar Rising – Barbed Wire Soul (1997)
Carcass – Heartwork (1993)
Clutch – Pure Rock Fury (2001)
Joe Satriani – Crystal Planet (1998)
Motörhead – Inferno (2004)
This Is Menace – No End In Sight (2005)
Tom Waits – Bone Machine (1992)
Tom Waits – Mule Variations (1999)
Van Halen – For Unlawful Carnal Knowledge (1991)

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s