Kom just på ännu ett band som jag verkligen vill se live. System Of A Down. Jag minns än i dag när jag hörde dem första gången och just då stog världen stilla en stund.

Bandmedlemmarna verkar vara driftiga killar i alla fall. System Of A Down släppte sina två senaste album med bara 6 månaders mellanrum (2005), och nu har de dagit igång olika egna projekt. Sångaren Serj Tankian släppte en soloplatta för ett år sedan, och två av de andra killarna släppte i våras sitt debutalbum med Scars On Broadway.

Jag saknar SOAD. Kom tillbaks snart och spela i en stad nära mig. Kan tipsa om Malmös nya arena!?

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s