Helt plötsligt verkar Thåström – en av våra ”riktiga” rockhjältar – släppa en av årets plattor i morgon (13/3). I alla fall enligt de recensioner och förhandstips som figurerat i pressen den senaste veckan. Men jag tror banne mig att de kan ha rätt den här gången.

Singeln ”Kärlek är för dom” är helt fantastiskt. Den griper tag i en som en bitter och mörk sanning. Skitigt, malande, suggestivt och med en röst tärd av livet sjunger han sorgest om uppgiven kärlek. Man bara måste älska det.

Lyssna på ”Kärlek är för dom” på Spotify »
Thåströms officiella webbsida »

En tanke

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s