Läste precis på Blabbermouth att det rykte jag hörde talas om för flera månader sen är sant. Nämligen att den något udda konstellationen Chickenfoot inte bara blir verklighet utan att det även blir ett skivsläpp i april eller maj.

Så vilka är då Chickenfoot? Jo ett gäng herrar som egentligen inte behöver någon närmare presentation. Sammy Hagar (ex Van Halen), Michael Anthony (ex Van Halen), Joe Satriani och Chad Smith (Red Hot Chili Peppers).

Allt man fått se eller höra hittils är några foton från inspelningsstudion och ett mycket kort videoklipp på www.chickenfoot.us där man endast hör några sekunders smakprov på hur det kommer att låta.

Men det lilla räcker för att jag ska gå igång. Det ska bli grymt skoj att få höra vad mina gamla rockhjältar kan hitta på tillsammans. Det kan bli hur bra som helst.

2 tankar

  1. fick just nyhetsbrev från rockwekeend och vem ska inte spela där om chickenfoot 🙂 och vem ska dit? jo jag…ska försöka att inte vara så 14s full och gå o lyssna på dom då 🙂

    Gilla

  2. Nä vet du vad Ullis! Nu fick du mig en smula avis faktiskt 😉 Jag tror att de är en höjdare live. Jag längtar som fan på att få höra deras platta när den kommer.

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s