När Lemmy, Phil och Mikkey kickar igång den eviga rock ‘n’ rollmaskinen Motörhead går det inte att värja sig. Huvudet börjar gunga. Händerna åker upp i luften. Trumhinnorna skriker och alla ben i kroppen kommer i självsvängning.

Motörhead – ”In The Name Of Tragedy”

Jag gillar att låten” Whorehouse blues” lite överraskande gått och blivit en publikfavorit. Lemmys röst passar grymt bra i bluesform och när han lojt halade fram munspelet 2004 i Baltiska hallen i Malmö så fulländade han sin ställning som en av de coolaste och hårdaste i rockbranchen. En sann rockhjälte som alltid gått sin egen väg och kört på utan att dalta med musikbranchen.

Motörhead – ”Whorehouse Blues”

 

Lemmy - White Line FeverBoktips: Vill man få sig en stunds trivsam och rolig läsning så rekommenderar jag Lemmys självbiografi ”White line fever”. Anekdoter, fester, galenskaper, musik, knark, kvinnor, oneliners och ett och annat klokt ord bjuder herr Kilmister på.

En given bok i allas bokhylla.

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s