Frontmännen Dusty Hill och Billy Gibbons i ZZ Top brukar förutom sina världsberömda skägg för det mesta även bära (billiga) solglasögon matchande gitarrer, kostymer och huvudprydnader. Det har genom åren varit bland annat cowboyhattar, kepsar, baskrar och plommonstop som prytt de skäggiga herrarna.

Men på senare år när Dusty oftast kört med en cool cowboyhatt à la texasstyle brukar Billy envisas med att dra på sig en ganska annorlunda, grön och ful mössa. Jag har faktiskt undrat lite vart han fått tag på den och varför han har den. Videoklippet nedan besvarar i alla fall en av mina frågor där han berättar om hur han kom över mössan.

Hur som helst verkar han vara en jäkligt ödmjuk och jordnära herre. Trots sin dåliga smak av huvudbonad.

Hatten av för ZZ Top för att de fortfarande låter förbannat bra och att de efter så lång tid fortfarande består av de tre snubbarna som startade bandet.

ZZ Top – Got Me Under Pressure

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s