Ännu en stor musiker och artist har gått ur tiden för tidigt. Endast 50 år ung avled Michael Jackson igår i sitt hem i Los Angeles av en hjärtattack. Att han enligt mig inte gjort nått vettigt musikaliskt sen ”Bad” 1987 gör inte hans död mindre tragisk. Han förblir ändå en av popmusikens stora stjärnor.

Kan man visa sin respekt på ett bättre sätt än att tänka på honom när hans talang lyste som starkast. Han är hur cool som helst när han själv intar scenen och kör ”Billy Jean”. Lyssna på publikens reaktion när han drar till med en moonwalk 3:44 in i klippet.

Michael Jackson – Billie Jean (Live 1983 på Motown 25)

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s