Fick upp ögonen för Trixie Whitley när en vän på Facebook delade ut dessa videos. Hennes namn lät bekant och efter lite googlande så klarnade det då hon är dotter till den alldeles för tidigt avlidna slidevirtuosen Chris Whitley.

Trixie har den där nerven i sången precis som pappa Chris. ”Wailningar” som spricker ut i heshet blandat med desperation och ångest. Att hans musikaliska gener förts vidare är det ingen tvekan om då Trixie förutom att sjunga jäkligt bra även spelar gitarr, piano och trummor.

 

Trixie Whitley // On The Road

 

Trixie Whitley – ”I’d Rather Go Blind”

 

Länkar:
www.trixiewhitley.com
www.chriswhitley.com

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s