Bring Me The Horizon - There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A SecretDra mig baklänges. Bring Me The Horizon har verkligen släppt en riktig knock-out med skivan ”There Is A Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is A Heaven, Let’s Keep It A Secret” (världens längsta titel?).

Stenhårt metalcore-mangel blandas med snygga, lugna och melodiösa partier. Jag brukar reta mig på att de melodiösa partierna ofta sjungs med ”ren” sång vilket brukar förstöra en annars tung och aggressiv låt. Jag skyller detta på nu-metallen som fortfarande är kvar och skräpar. Det är därför befriande att Bring Me The Horizon inte lägger skönsång i vare sig de lugna partierna eller refrängerna utan låter aggressionerna flöda fritt. Är man förbannad så är man!

Den här skivan kommer med all säkerhet att platsa på min årsbästalista för 2010.

Såg till min glädje att de ska spela på KB i januari. Hmmm… kanske läge att lägga beslag på en biljett redan nu.
Bring Me The Horizon – ”It Never Ends”

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s