Richard Lindgren - Bodoni, Malmö 2009
Såg till min glädje att Richard Lindgren ska köra ett solo-set som uppvärmning innan John Hiatt på KB den 11 november. Han spelade innan Dr. John 2008 och även då med endast en akustisk gitarr och ett munspel som sällskap på scenen. Det var så fantastiskt bra att jag köpte hans skiva ”A Man You Can Hate” direkt efter konserten.

Jag har sedan dess lyssnat en hel del på honom och även passat på att se honom live några fler gånger, fast då med uppbackning av sitt band. Det ska bli kul att höra honom köra solo igen och se ifall han fortfarande har kvar samma magi som då jag såg honom första gången.

Det är konstigt att Richard Lindgren inte fått ett större genombrott. Han är en av våra gömda musikskatter. Upptäck honom själv på Spotify.

– Är det inte dags att släppa en ny skiva snart Richard?

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s