Pugh Trio
Åh så roligt. Har fått fatt på biljetter till picknickkonsert med Pugh Rogefeldt den 4 februari på Victoriateatern i Malmö.

Vad i hela friden är då en picknickkonsert?
Det är faktiskt vad det låter som. Helt enkelt en konsert där du själv får ta med vad du vill äta och dricka. Så när man köper biljett blir man tilldelad ett bord där man inmundigar den medhavda picknicken medan man njuter av konserten. Vad man tar med sig är upp till var och en, det vill säga är man sugen på ost, kex och rödtjut så packar man med sig det. Eller om man hellre vill ha rom och cola till sin pastasallad så är det helt ok. Ett mycket trevligt koncept tycker jag.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s