Det är ett grymt motion graphics arbete bakom en av de snyggaste musikvideos jag sett på mycket länge. Galet mycket detaljer och en helt galen idé som mer ser ut som en popvideo än en metalvideo. Det kanske är därför som det känns befriande bra.

Men inte bara videon är grym utan även musiken. Även om videon vart kass så hade jag kört den flera gånger i rad ändå. DESTRAGE är ny musik för mina öron och av det lilla jag hört (en ynka låt) så känns det som om jag kan ha hittat ett nytt favoritband. Hoppas resten av deras låtar håller för här ska det lyssnas och kanske till och med shoppas loss skivor.

Just ja, Mattias ”IA” Eklundh från Freak Kitchen (som är en av mina favoritgitarrister) lägger ett gästsolo på ”Jade’s Place”. Det var ju hans namn som var ingången till att jag överhuvudtaget spanade in musikvideon.

DESTRAGE – ”Jade’s Place”

 

2 tankar

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s