ZZ Top
Läste till min glädje att ZZ Top äntligen verkar vara i full gång med inspelningen av sin nya skiva. Förra gången var 2003 och ”Mescalero” som tyvärr inte var någon vidare rolig historia. Jag hoppas att de tittar tillbaka på ”Tres Hombres”, ”Degüello” och ”El Loco” när de letar inspiration till nytt material.

Jag har ganska höga förväntningar då legendariske Rick Rubin producerar. Han brukar locka fram själva kärnan i musiken för de artister han jobbat med så att de låter mer som sig själva än de vanligtvis gör. Det brukar bli avskalat och ”äkta” utan en massa lull-lull. Tänker främst på hans medverkan i serien ”American Recordings” med Johhny Cash och ”Wildflowers” med Tom Petty.

Plattan beräknas vara färdig någon gång i slutet av 2011 så den levereras nog inslagen i julklappspapper med tillhörande lösskägg.

 

2 tankar

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s