Komsjälsfestivalen 2011
Lördag den 5 juni kördes den andra upplagan av Komsjälsfestivalen som bjöd på en fantastisk heldag med glada människor, kanonväder, god mat, en och annan pilsner (hmmm ganska många pilsner) och givetvis mängder av bra musik.

Mellan 400-500 glada själar gjorde festivalen till en toppendag. Vill tacka alla inblandade som fixade och ställde upp för att anordna denna fantastiska musikfest. Speciellt tack till Janne, Ann-Sofie, Peter och Maria.

Komsjälsfestivalen 2011

På festivalens två scener varvades det friskt mellan blues, soul, pop, rock, hårdrock och några trubadurer.

På spelschemat fanns bland annat Vide, From the Cradle, Hometown Mojos, Choking Locals, Soulcenter, Desert Bloom, Fenix och Long Rod.

Jag måste omnämna Desert Bloom lite extra då jag tycker att de är så förbannat bra. Deras svängiga 70-tals hårdrock nockade mig totalt. För att ni ska förstå vad jag menar så kan ni själva lyssna här nedan på några av deras låtar.

 

Guldstjärna i kanten till Fenix som framföra ”Electric Worry” av Clutch. Man är inte direkt bortskämd med coverband som har så god smak. De gjorde det så bra så de till och med fastnade på YouTube.

Fenix – ”Electric Worry”

 

Nu får man bara längta och hoppas på att det blir en Komsjälsfestival 2012.

3 tankar

 1. Jag kan tipsa både sidägare och sidläsare om att festivalen i allra högsta grad fortsatt…. I år är det andra året på raken vi kör festivalen i Timmele (eftersom artistantal och publik ökat markant de senaste åren, så behövde vi mer yta). I fjol var det över 1000 besökare som såg de ca 30 medverkande banden under dagarna 2. I år blir det ca 35 band som går upp på scen. Datum för i år (2014) är 13-14 juni och man kan följa festivalen och även de nu aktuella bandsläppen antingen via festivalens Facebooksida: http://www.facebook.com/Komsjalsfestivalen eller via webbsidan http://www.komsjalsfestivalen.webnode.se

  Mvh
  Krister Allansson
  Marknadsansvarig

  Komsjälsfestivalen 2014, Timmele

  Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s