Herrejävlar vilken bulldozer till låt CHICKENFOOT släppt som första singel från det kommande albumet ”III” (vilseledande titel då det ju är deras andra skiva). Man vill bara hoppa in i en cool bil och köra riktigt, riktigt fort med stereon på maxvolym.

Det är skönt att gubbarna inte bildade CHICKENFOOT som ett ”vi-släpper-en-skiva-för-skojs-skull-i-en-hobby-grupp” utan att de kör på som ett riktigt band.

Då jag är ett stort fan av VAN HALEN så är det roligt att SAMMY HAGAR och MICHAEL ANTHONY hänger ihop och fortsätter göra det de är riktigt bra på. Att spela kick-ass rock ‘n’ roll på hög volym.

De två andra medlemmarna är den inte helt okände trummisen CHAD SMITH (för tillfället utbytt mot KENNY ARONOFF då även RED HOT CHILI PEPPERS har en ny platta på gång) och den alltid briljante JOE SATRIANI på gitarr. Den sistnämnde tror jag trivs med att äntligen vara en del i ett band och inte bara spela instrumentala låtar.

Jag har ganska stora förväntningar på skivan då jag gillade deras första. Men när jag lyssnar på ”Big Foot” så blir jag lugn. Det kan fan inte bli dåligt!

CHICKENFOOT – ”Big Foot”

 

2 tankar

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s