Mellandagarna bjöd på musikfynd och en överraskning. Som sig bör så är det hysteri och rea i alla varuhus de närmsta dagarna efter julhelgen och då passade även Nosegarden på att se om det fanns några fynd.

Musikfynd

På väg söderut dan efter dan efter annandan blev det ett spontanstopp på Gekås i Ullared. Förutom fynd från klädhängare, hyllor fyllda med husgeråd och andra bra-att-ha saker så botaniserades det på mediaavdelningen bland CD’s och DVD’er.

Det slutade med att tre musikfilmer slank ner i varuvagnen. Och inte vilket skit som helst. Vad sägs om dokumentären ”Så jävla metal”, THE ROLLING STONES nyutgivna ”Some Girls – Live From Texas ’78” och ”Everything Louder Than Everything Else” med MOTÖREHEAD.

Så jävla metalThe Rolling Stones - Some Girls: Live From Texas 78Motörhead - Everything Louder Than Everything Else

”Så jävla metal” rekommenderas varmt. En jäkligt rolig och mycket nostalgisk resa genom den svenska hårdrockens historia. Många sköna liveklipp och obskyra bilder. En av höjdpunkterna är när man får höra en inspelning med en skogstokig YNGWIE MALMSTEEN’S skrika ”You’ve unleashed the fucking fury!” till en kvinna under en flygplansincident.

Jag kan även rekommendera ”Some Girls – Live From Texas ’78” med THE ROLLING STONES. De är fullkomligt rykande heta och levererar bland annat tokigt bra versioner av ”Shattered” och ”Beast of Burden”. Speciellt Mick Jagger och Ron Wood fullständigt glöder.

Överraskningen

Den 27 december fick jag ett trevligt mail som berättade att jag vunnit Blasphemedias tävling ”Blog Lovin'”. YES! Roligt att vinna en tävling. Första priset var ett bokpaket med tre böcker som alla sanna hårdrockare borde ha i bokhyllan.

Hårdrocksböcker

Fast det var med extra mycket tur då den egentliga vinnaren redan ägde alla böcker och ädelt tackade nej till priset. En ny dragning gjordes och mitt namn dök upp. Boken om LEMMY har undertecknad läst men ser fram emot flera timmars underhållning i läslampans sken med OZZY och MÖTLEY CRÜE.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s