Den 24 februari vid 20 snåret borde du masa dig iväg till Café Simpan i Malmö. Då bjuds det på örongodis i form av hårdrock från 70- och 80-talet samt att du har chansen att göra en god gärning för dina medmänniskor.

DJ Arne Van Ace beskriver kvällens begivenheter så här:

– Under denna kväll kommer du att få ta del av de nödvändiga epos som 70/80-tals hårdrocken har frambringat. Eftersom hårdrocken är något som är solidariskt och som alltid ställer upp för de mindre lyckligt lottade i vårt samhälle, så vill jag även göra denna soaré av läckerheter till en välgörenhetsgala i och med att du kommer kunna stödja en organisation. Ett stort tack till min gode vän Fredrik som tagit fram min första och antagligen sista konsert-affisch-liknande skapelse!

Simpan - If You Want Metal… You've Got It!

En tanke

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s