Adrenaline Mob - "Omertá"Fick oväntat stora förväntningar på debutskivan ”Omertá” när jag såg videon till ”Undaunted”. Jäklars vilket tunggung. Groove metal med ett PANTERA-aktigt sväng.

Det är nog få som undgått Mike Portnoys (DREAM THEATER, AVENGED SEVENFOLD) nya band. Den beryktade trummisen har slagit sina påsar ihop med sångaren Russell Allen (SYMPHONY X), gitarristen Mike Orlando och basisten John Moyer (DISTURBED). Med den uppställningen måste man nog kalla ADRENALINE MOB för en så kallad supergrupp.

Jag ska erkänna att jag aldrig varit ett fan av varken DREAM THEATER, SYMPHONY X eller DISTURBED så jag höjde inte bara ett utan två ögonbryn när jag till min glädje hörde att de låter både hårdare och aggressivare än i sina andra band.

Låter skivan som släpps den 21 mars lika bra som singeln så är chansen stor att de knåpat ihop en av årets stora metalalbum. Deras spelning på Sweden Rock Festival kommer med all säkerhet att hamna på min ”måste-se-lista”.

ADRENALINE MOB – ”Undaunted”

2 tankar

  1. Hej Kim!
    Har faktiskt inte lyckats lyssna på mer än låten ”Undaunted” (som ju är grym). Va synd att de verkar ha slarvat bort resten av skivan utifrån recensionen på WeRock. Ska dock ge den en genomlyssning inför Sweden Rock Festival.

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s