Eftersom månadens skiva inte längre publiceras i den månatliga takt som man kan förvänta sig av rubriken så kommer vi helt enkelt att städa bort den kategorin och i stället publicera ”vanliga” skivtips när det faller oss in. Skönt att ta bort ett måste och i stället kör på ett vill.

Upplägget kommer att vara i princip detsamma. Fler nya skivor kommer nog dyka upp då det inte längre kommer att vara knutet till nostalgiska ögonblick eller anekdoter som det var tänkt med månadens skiva. Men givetvis kommer det inte sluta att vara väldigt personliga val av skivor.

Våren 2012

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s