I dag släpper ZZ TOP 4-låtars EP:n ”Texicali”. Mycket efterlängtade toner av de skäggiga bluesboogierockarna från Texas. Hela nio år har vi fått vänta men det verkar inte varit förgäves efter en första lyssning av låten ”Chartreuse” som finns att provlyssna på hos Rolling Stone Magazine.

ZZ Top

Det kan vara så att de knåpat ihop en klassisk, gungig ZZ TOP-skiva med en hel del skit under naglarna. Kanske lite polerad produktion men det är svårt att bedöma efter att bara ha hört en låt. Men jag hoppas att resten av den kommande fullängdaren går i samma stil och gärna med ännu mer av ol’ school ZZ TOP.

EP:n ska finnas som digital download från i dag men den har varken dykt upp på svenska iTunes Store eller Spotify i skrivandets stund.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s