Fick nästan gåshud när jag fick vet att RIVAL SONS släpper en ny platta någon gång i augusti. Jag håller både tummar och tår för att den är lika bra eller kanske till och med bättre än ”Pressure and Time”.

Rival Sons - "Head down"

Skivan är döpt till ”Head Down” och omslagsbilden som redan är släppt för allmän beundran ser ni här ovanför. Varför man döpt skivan till just ”Head Down” förklarar sångaren Jay Buchanan på det här eleganta viset:

We took a lyric from one of the songs that exemplified the process of making the record. ‘Head down’ comes from the term ‘Keep your head down and keep on swinging.’ I thought it was fitting and it works perfectly with the album cover.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s