På själva julafton släpptes en förhandslyssning i form av ett liveklipp på titelspåret ”Earth Rocker” från CLUTCH kommande skiva. Klippet är inspelat i producenten Machine’s studio The Machine Shop inför en liten exklusiv publik.

Så snart är det alltså dags att få höra mer nya låtar från ett av världens absolut bästa rock- och liveband. Med tanke på att Machine producerade grymma ”Blast Tyrant” från 2004 och efter att ha sett videoklippet kan jag kan knappt bärga mig tills skivan släpps någon gång i mars.

Sicket jäkla sväng de har!

CLUTCH – ”Earth Rocker”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s