Varken stormen Sven eller helvetets hundar kommer att kunna hindra mig från att ta mig till CARCASS spelning på KB i kväll.

Sen jag såg dem på Sweden Rock Festival 2008 har jag viljat se dem spela på en intim klubbscen. Så i kväll faller min önskan äntligen in. Att ha dödsgrowlets okrönte kung Jeff Walker och dödsriffens mästare Bill Steer bara några meter bort kommer att bli grymt.

Carcass, Sweden Rock Festival 2008
CARCASS, Sweden Rock Festival 2008
Men det är mycket märkligt att deras namn inte står överst på affischen utan öppnar för vikingpajasarna i AMON AMARTH. Lite udda att betala för att se förbandet.

HELL som är kvällens förband till förbandet har jag faktiskt lite förhoppningar till. Deras musik är inte helt i linje med vad jag brukar gilla men ändå är det någonting som gör dem intressanta. Hmmm… det kanske är den teatraliska sången.

Visst ses vi längst fram vid medhörningarna?

CARCASS – ”Captive Bolt Pistol”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s