Trepalium - Pumpehuset, 2012
Dreadlocks i motljus på Pumpehuset

Om man är sugen på en riktigt svängig dödsorkester så ska man definitivt lägga in franska TREPALIUM i sin playlist. Och då speciellt EP’n ”Voodoo Moonshine” som släpptes i fjol där de till och med blandat in käck ”gladjazz” mitt bland alla distade riff och arga growls.

TREPALIUM har lyckats skapa ett eget sound och leker friskt med takter, skeva riff och besitter en jäkla känsla för sväng. Sen gillar jag skarpt dreadlocksprydda sångaren Cédric Punda vars coola och elaka growlsång är kronan på verket.

De imponerade stort när de 2012 spelade förband till GOJIRAPumpehuset i Köpenhamn. Det är sällan biljettpengarna är i land redan efter förbandet så huvudbandet blir som grädde på moset. Fast GOJIRA var om man ska hårddra det några millimeter vassare den kvällen.

TREPALIUM – ”Moonshine Limbo”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s