I dagens Sydsvenskan recenceras AC/DCs nya platta som släpps på måndag. I skivaffärerna har hyllorna fyllts med samtliga AC/DC-plattor till billig slant. I min bekantskapskrets snackas det en hel del om dem, vilket kan bero på att vi är ett gäng som faktiskt fick tag på biljetter till deras spelning i Globen 20:e februari.

Så fort jag lyssnat igenom nya skivan “Black ice” skriver jag några rader, jag lovar. fasen vad jag är förväntansfull!

2 tankar

  1. Jag har lyssnat på plattan och som de flesta recencenter så är det en normal, vanlig, bra, genomarbetad gitarriffstinn platta. Men Angus letar fortfaranade efter det perfekta riffet även om jag och många med mig anser att det redan är gjort…

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s