På torsdag invigs Malmö Arena med glittrig galapremiär. Det ska minglas och skålas i dagarna två.

För min del är inte detta så värst lockande, men däremot är det ju intressant  att se vad det kommer bokas för evangemang. Initiativtagaren Percy Nilsson säger att man med nya arenan kan slåss om de större artisterna som brukar bokas till stockholm/göteborg. Undrar om han har räknat med att köpenhamn slåss om samma artister?

jag håller tummarna i alla fall och hoppas det kommer mycket bra spelningar till nya arenan.

Drömmen hade ju varit David Bowie. Det gör fortfarande lite ont i hjärtat när jag tänker på Roskildefestivalen 2004. Bowie var bokad och fick ställa in för att akut hjärtopereras och jag fick se Slipknot som kom och spelade istället. Undrar om jag någonsin får chansen att se denne fantastiske karl live…

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s