The Jimi Hendrix Experience har återförenats på den himmelska scenen. Himlen måste vara ett lite coolare ställe att hamna på nu när Jimi Henrix och Noel Redding fått sällskap av Mich Michell där uppe bland molnen. Den legendariske och stilbildande trummisen hittades den 12 november död på sitt hotellrum några dagar efter en fullbordad tribute turné som gick under namnet ”The 2008 Experience Hendrix Tour”. Ännu en bit musikhistoria har alltså gått i graven. Men deras musik lever tack och lov vidare.

Här är en skön liveversion av ”Purple Haze” med en ung Mich bakom trummorna.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s