Åh vilket ös det kommer att bli i morgon. Witchcraft, Airbourne och Motörhead kommer förhoppningsvis att lyfta taket av Löfbergs Lila Arena i Karlstad. Det ska bli jäkligt skoj att se Lemmy igen, men framför allt ska det bli kul att återse Airbourne. Har fortfarande varma minnen av dem sen Sweden Rock Festival i sommras.

Spana in vem som sitter bakom ratten.

6 tankar

  1. Nice det där låter 😀 måste till sweden rock någon gång asså, ett mål i livet. Iofs har min musiksmak ändrats en del genom åren, men jag gillar det mesta ändå 😀

    Gilla

  2. Du måste helt klart besöka Sweden Rock. Jag var där första gången i somras och det kommer helt klart att bli fler gånger. Grymt skön stämning och inga bråk, bara glada hårdrockare som älskar musik och öl 🙂

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s