Airbourne, Löfbergs Lila Arena 2008

Vilken energikick att se Airbourne live. Joel O’Keeffe (sång/gitarr) springer runt i bar överkropp och öser till 110% hela konserten igenom. Ena sekunden headbangar han framför micken för att i nästa rusa iväg och hoppa upp på någon medhörning. Man önskade att fler band spelade med deras energi.

Till alla er som ej ännu lyssnat på Airbournes debutskiva ”Runnin’ Wild” så uppmanar jag er att genast fixa en provlyssning eller varför inte bara köpa den rakt av.

 Motörhead, Löfbergs Lila Arena 2008

Motörhead får trots att de är huvudakten ge vika för Airbourns hungriga attityd och kick-ass-rock ‘n’ roll. Lemmy och gubbarna börjar och avslutar starkt men i mitten så sackar det ihop och låter stundvis ganska trött och slitet.

Men va fan, är man 63 bast och spelar rock ‘n’ roll bättre och med mer hjärta än de flesta 20-åringar så ska man ha all cred i världen. Lemmy fortsätter att vara en av de coolaste rockstjärnorna. Så jag säger bara ”Rock out, rock out with your cock out”.

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s