Pratade med en kompis i veckan om hur synd det var att Artimus Pyledriver splittrades efter deras självbetitlade debutalbum. Men vilken partyplatta det är. Har druckit många öl skrålandes till ”Gone To The Mountain”.

Gissa om man blir glad av nyheten att deras sångare D Wayne Slocum är med i ett nytt band – Red River Revival. Med sig har han Kevin Bond (Superjoint Ritual) och Rev. James Atwell (Moses Jones). En första lyssning på MySpace lovar mycket,  mycket gott. Nu får man bara hålla tummarna för att de hittar en trummis så det blir en fulllängdare också.

Lyssna här

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s