Jag är 11 år igen och sitter på mitt pojkrum. Tittar fascinerande på bilder med en bloddreglande Gene Simmons poserandes framför den nu klassiska KISS-logon. I stereon snurrar ett Ferro C60 som min kusin fyllt med bland annat delar av ”KISS Alive!”. Det var början på ett brinnande musikintresse och drömmen om att bli en vitsminkad gitarrhjälte.

Jag blir varmt nostalgisk och får för en stund ståpäls när de dundrar igång sin senaste singel ”Modern Day Delilah” hos David Letterman. Det är inte revolutionerande på nått vis men det är helt klart det bästa KISS spottat ur sig på mycket, mycket länge.

”– You wanted the best, you got the best. The hottest band in the world… KISS!”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s