Bestämde igår med en polare att nu jäklars är dags för lite livemetall. Så jag har nu införskaffat ett stycke biljett till kvällens spelning på KB med dödsvikingarna Amon Amarth och dödslegenderna Entombed.

Det är inte varje gång som förbandet är det som man mest ser fram emot att se men så är fallet i kväll. Det ska bli grymt skoj att se Entombed live vilket jag aldrig gjort tidigare. Det känns som att det är upplagt för mycket headbanging och höjda djävulstecken.

Entombed – ”Wolverine Blues”

 

Amon Amarth – ”Guardians Of Asgaard (featuring LG Petrov)”

 

7 tankar

 1. Tackar för länken Kim, nu blev man bara mer taggad inför i kväll. Hoppas att de visar samma formtopp i kväll på KB 🙂

  Gilla

 2. …och hur lyder domen?

  Precis som Kim brukar jag föredra ‘Tombed, men måste erkänna att i GBG i tisdags var det Amon som imponerade mest! Hur föll det ut på KB?

  Passar också på att meddela att jag flyttat min blogg (”Metal 4 Life” i er länklista), och numer återfinns på Blogspot. Den nya adressen är:

  http://blasphemedia.blogspot.com

  Gilla

 3. Domen lyder som följer Fredrik:
  Vi hade bara sett turnéaffischerna så vi visste inte att förbandet Evile ställt in turnén pga att deras bassist avlidit, så missade vi hela Entombed konserten förutom de sista minuter då vi räknat med att de skulle börjat spela mycket senare än de gjorde. Mycket surt. Tycker att KB borde skrivit nån slags notis om det på sin webbplats. Så tyvärr blev inte inställningen till Amon den bästa då det var Entombed vi egentligen betalat för att se.

  Jag tyker annars att Amon Amarth är så där och deras vikingatexter gör mig inte super glad. Men det var en helt ok spelning som tog sig mot slutet.

  Men upplutningen på KB var stor och stämningen på topp. Längesen jag såg så mycket folk där på en spelning. Nu får jag invänta nästa chans att se Entombed live.

  Snygg sida på blogger du fixat. Har redan länkat om 😉

  Gilla

 4. Tråkigt att höra att ni missade L-G & Co; hoppas ni får en ny chans någon gång snart! Förstår att den olyckliga omständigheten tog ned entusiasmen för Amon…

  Tack för omlänkningen, btw! 🙂

  Gilla

 5. Fan vad synd att ni kom försent. Har för mig att KB hade satt en ”på scen-tid” till kl. 20 fast inte omedelbart på deras hemsida, man var tvungen att gå lite längre in. Entombed gjorde ett bra gig, bättre än AA 😉 Men det kommer fler tillfällen att se Entombed, så du behöver inte vara alltför bitter 🙂

  Gilla

 6. Nädå Metallbibliotekarien, jag var mest bitter direkt efteråt, och som du säger så lär det komma fler chanser att se Entombed 🙂

  Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s