En av de få artister som jag skulle kunna ge min högra arm för att få se live är Tom Waits. Tyvärr brukar biljetterna försvinna på nolltid. När han väl ger sig över till europa så spelar han på få ställen och för det mesta inte alls i skandinavien.

Kan knappt bärga mig tills ”Glitter And Doom Live” som släpps den 24 november finns i min ägo. Kan vara så att det blir den första fysiska bit plast som jag kommer att köpa på mycket, mycket länge. Kommer knappt ihåg sist jag shoppade en cd-skiva. Men det är mer än plastbiten som lockar. I paketet (via förhandsbokning på www.tomwaits.com) ingår även en cool t-shirt och en turnébok.
Glitter And Doom bundle

Här är några lysande framträdanden av herr Waits. Man ska inte propagera för rökning men visst fan ser det coolt ut i ”Till The Money Runs Out”.

Tom Waits – ”Till The Money Runs Out”

 

Tom Waits – ”Down In A Hole”

 

Tom Waits – ”Lie To Me”

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s