Det känns som om det är inne att skapa supergrupper. Alla vill plötsligt spela med alla. Men det är inte alltid som förväntningarna infrias när kända musiker väljer att lattja runt. Chickenfoot och The Dead Weather är enligt mig två exempel på nya lyckade konstellationer.

Nu är det dags för supergruppen Them Crooked Vultures att låta skynket falla och visa upp sig för allmänheten. Det är Josh Homme (Queens Of The Stone Age), Dave Grohl (Foo Fighters) och ingen mindre än John Paul Jones (Led Zeppelin) som slagit sina musikaliska påsar ihop. Och det låter faktiskt helt fantastiskt skitbra.

Tryckte precis på förbeställ-knappen i iTunes Music Store, vilket betyder att den 16 november laddas plattan rätt in i mitt musikbibliotek. Sweet!

Officiell webbplats: www.themcrookedvultures.com

Them Crooked Vultures – ”New Fang” (promotion video)

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s