Av alla försök att göra en metaljullåt så måste nog ändå svenska 220 volt vara de som lyckats bäst. De har inte försökt ”bjällra” till det utan kör på i 220 kilometer i timmen och nöjer sig med att jula till texten och refrängen. Helt klart rätt gjort.

Har i ett tidigare inlägg skrivit om alla dessa onödiga försök att förena julsånger med hårdrock som det näst intill aldrig blir nått bra av. Skräckexempelt och lågvattenmärket erövras helt klart av Twisted Sisters kassa julskiva ”A Twisted Christmas”.

220 volt – ”Heavy Christmas”

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s