Så har Valentine’s day (handelns egna ”hitte på dag”) passerat och det har säkert sålts tusentals både nuttiga och gulliga presenter i hjärtformade askar. Inget fel i det men nog måste man hålla hårdrocksfanan någorlunda högt även en dag som denna och låta nitarna sticka fram mellan allt rosarött fluff.

Så att det blev hårda gåvor till min käresta i form av två schyssta musik dvder. Som en påminnelse om den fantastiska kvällen på Ullevi sommaren 2008 valde jag Iron Maidens dubbel-dvd ”Flight 666”. Den fick sällskap av Korn med ”Live at the Hammerstein”. En skön combo i rött omslagspapper.

Iron Maiden - Flight 666 Korn - Live

 

Kunde inte hålla mig utan det slank även med en godbit till mig själv. Lite good ‘ol rock ‘n’ roll i form av Elvis fantastiska ”68 Comeback” konsert. Tror ingen bär upp en läderkostym lika coolt som kungen av rock.

Elvis presley - '68 Comeback
 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s