Hittade ett schysst YouTube-klipp med John Hiatt. Klippet är inspelat på KB i november 2007 under hans akustiska soloturné. Undertecknad var på plats och bevittnade en av de bästa spelningar jag upplevt på KB.

Herr Hiatt är inte bara en grym låtskrivare utan även en fenomenal gitarrist. Det fullständigt lyste om honom och man såg att han hade genuint roligt när han framförde sina gamla hits. Det är inte ofta en ensam snubbe med akustisk gitarr får det att svänga så mycket och fullständigt knockar sin publik.

Nä nu blir det Hiatt i lurarna ett tag framöver.

John Hiatt – Tiki Bar Is Open

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s