Jag säger bara ”Not Fragile” med Bachman Turner Overdrive. Fick upp öronen för det här monstret till rockrökare i fjol då The Company Band hade med den som cover på mp3-singeln ”It’s A Confusing World”.

Givetvis letade jag åt originalet direkt efter jag lyssnat på den och som i de flesta fall så är det svårt att spöa den ursprungliga versionen. Hittade en grym live-version med B.T.O. från 1974. Så skruva upp volymen och bli överkörd. Tyvärr censurerad YouTube det förra klippet men håll till godo med samma låt fast med mycket sämre ljud.

Bachman Turner Overdrive – Not Fragile

2 tankar

  1. Kanske världens bästa 70-talslåt! 🙂

    …med kanske världens tyngsta / mest grooviga riff. För att verkligen göra riffet rättvisa rekommenderas nyinspelningen från (tror jag) sent 90-tal. Med modernt fet dist är riffet sjuuukt svulstigt!

    Hittar tyvärr inte den skivan på Ginza, men om du mailar mig kan jag maila tillbaka spåret som Mp3:a till dig om du vill?

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s