Pig Irön - Blues + Power = DestinyDen 17 maj blir det förhoppningsvis duktigt sydstatssväng med rejäla nypor blues och klassisk rock. Då släpper brittiska Pig Irön sitt nya album med titeln ”Blues + Power = Destiny”.

Jag har höga förväntningar då både EPn ”The Law And The Road Are One” och debutskivan ”The Paths Of Glory… Lead But To The Grave” var riktigt skitbra.

De har skapat sig lite av ett eget sound med sångaren Johnny Ogles munspel som trumfkort. De gör musik som både svänger och har tyngd. Musik som man blir sugen att dricka öl till. Musik som får en att ta en repa på stan med ner vevade fönster och stereon på maxvolym. Musik som man blir på ett jäkla bra humör av helt enkelt.

Pig Irön – ”Ruler Of Tomorrow”

2 tankar

 1. Orvars vad kul att Pig Öron släpper nytt. J o jag lyssna på dom både upp o ner från E-tuna, nu i helgen.Svårt att köra lagligt till sååå bra musik.. Stackars Kajsa, eller vilken tur hon har, som nu mera får lyssna på ”riktig” musik… Jim(barnbarnet 12år) gilla dom oxå. -Det svänger ju!
  Hälsa Elin!
  Kram/Anne-Sofie

  Gilla

 2. Men hallå där Ann-Sofie!
  Visst är det gött att ”Grisjärnen” ska släppa nytt. Bra att Kajsa och Jim får lära sig att lyssna på bra musik 😉

  Hälsa till Janne och ge han en rejäl omfamning. Hårdrock på er så mycket!

  Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s