Mustasch - KB, 2006

Det ser ut att bli en trevlig konserthöst. Har hittills prickat in ett gäng med bra spelningar i kalendern.

Det börjar med John Hiatt & The Combo som spelar på KB den 11 november. Har sett honom två gånger tidigare på hans solo turnéer. Så jag ser fram emot att få se och höra honom uppbackad av ett band. Kan bli hur bra som helst.

Dagen efter så spelar The Sword med Karma To Burn som förband. Även de på KB. Såg The Sword när de spelade förband till Clutch för nått år sen och då var jag ärligt talat inte så imponerad. Men nu när de varit ute i svängen ett tag och nyss släppt ett kanonalbum så tror jag det kommer att bli en helt annan upplevelse. Sen är jag nyfiken på hur Karma To Burn låter live.

Inte nog med det så smäller det till dagen efter igen. Den 13 november äntrar inga mindre än Monster Magnet KBs scen för att mangla publiken med en stor dos stoner rock. Så om inte öronen packat ihop och gett upp av The Swords stoner muller så kommer de definitivt att göra det efter lördagen.

Tänkte även se till att vara på plats när Drive-By Truckers besöker Malmö och KB den 2 december. Har lyssnat en hel del på deras senaste skiva ”The Big To Do” som är jäkligt bra. De har smugit sig på mig det senaste året och blivit ett av mina favoritband inom genren amerikansk rock á la Tom Petty.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s