Hittade några klipp med Def Leppard från tiden innan de försvann in i en djungel av softa radioproduktioner och synthpålägg. Debuten ”On Through The Night” från 1980 håller jag varmt om hjärtat. Likaså ”Pyromania” från 1983.

Sen gick det enligt mig mest utför musikmässigt. De tappade bort hårdrocken och ersatte den med pop. Orsaken kan ha varit att de kickade gitarristen Pete Willis under inspelningen av ”Pyromania”. Han var med och skrev mycket av materialet på deras tre första skivor.

Def Leppard – ”Wasted”

 

Def Leppard – ”Rock Brigade”

 

Def Leppard – ”Let It Go”

 

2 tankar

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s