Hade jag haft mitt hår kvar så skulle jag köpt mig en stålkam, en tub brulcreme, vikt upp jeansen och glidit runt i en Chevrolet med feta fenor och spelat John Lindberg Trio på maxvolym. Kanske till och med stannat till vid korvmojen för en kokt med senap och svalkat mig med en iskall Pucko.

Jogn Lundberg Trio - Made For Rock N Roll

Fick tipset om den fantastika trion via en kompis på Facebook som pratade sig varm om låten ”This Old Guitar” från skivan ”Made For Rock N Roll”. Vilket han gjorde med all rätt. Jäklar vilket ös.

Det är inte varje dag man hittar riktigt bra rockabilly men John Lindberg Trio har lyckats att ta formatet ett steg framåt och inte bara köra inom standardmallen. Jag skulle väldigt gärna se dem på en trång pub nära mig, det vill säga nära Malmö.

John Lindberg Trio – ”Why Don’t You Dance”

 

John Lindberg Trio – ”Singing You This Song”

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s