Det här är bra skit som man säger. Panteradoftande groove metal med hintar av dödsmetall. DeathDestruction som funnits som sidoprojekt ända sen 2004 består av medlemmar från Hammerfall, Evergrey och Dead By April.

Jag är inget fan alls av något av medlemmarnas huvudband. Men DeathDestruction låter inte ens i närheten som dem. Det känns som om de använder sitt ”sidoprojet” som ventil och trycker ur sig alla aggressioner och riff som inte riktigt passar in till vardags.

Ser fram emot deras debutskiva som väntas släppas i augusti. Under tiden kan man njuta av ”Fuck Yeah – Live EP” på Spotify.

DeathDestruction – ”Fuck Yeah”

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s