Givetvis så blev det nått litet extra när TOM WAITS bjöd in alla till en privat lyssningsfest. Som jag misstänkte så skulle det bli någon slags video med en hel del ”waitsisk” humor och oväntade vändningar.

Förutom att ge oss några små smakprov på hans kommande album passade han på att läxa upp alla som läcker ut så kallade lyssningsexemplar på internet innan skivorna släpps. Kan det till och med vara så att han menar musikjournalister? På väg ut ur bild mumlar han i alla fall orden; ”Jesus! A few bad apples, and they ruin it for everyone”.

Självklart så släppte han en singeln i samma veva. Låten heter precis som albumet ”Bad As Me” och finns på Spotify. Efter att ha lyssnat på singeln ett antal gånger och hört de få snuttarna i filmen så kommer hans skiva att bli grym. Så den 25 oktober är det julafton för oss TOM WAITS fans.

TOM WAITS’ Private Listening Party

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s