Genom nyheten att FRANTIC AMBER ska börja blogga på Rocknytt fick jag mig även en ofrivillig dos metal då jag råkade klickade på den bifogade videon. Har mest läst om dem i förbifarten men inte riktigt kollat upp hur de låter.

Har i ett tidigare blogginlägg skrivit om avsaknaden av bra kvinnliga metal-sångerskor. Tror jag idag hittade både en sångerska och ett band att räkna med. Elakt och hårt med mörk growl-röst. Letade givetvis även upp deras EP på Spotify.

Ser fram emot att få höra mer av dem.

FRANTIC AMBER – ”Wrath of Judgement”

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s