Tom Waits - "Bad As Me"TOM WAITS”Bad As Me”
Det är lite julafton för oss fans så fort han släpper någonting nytt. Det brukar tyvärr dröja ganska lång tid mellan skivorna. Sist han släppte ett nytt studioalbum var 2004 års ”Real Gone”. Men väntan brukar vara väl värd. Tror ingen blir besviken efter att singeln ”Bad As Me” snurrat för högvarv några veckor. Älskar att bege mig in i TOM WAITS skruvade och aviga musiklandskap.


ClutchCLUTCH på europaturné
Stor extas varje gång man får se dessa herrar spela live. Inget på jorden svänger så hårt och så mycket. Skippar deras måndagsspelning på KB i Malmö den 28 november mot en lördagsspelning på The Rock i Köpenhamn den 19 november.


Chickenfoot - "III"CHICKENFOOT”III”
Första skivan var kanon och den andra verkar bli snäppet bättre. Efter att ha hört singeln ”Big Foot” och tittat på de podcasts de släppt om låtarna så är jag rejält taggad inför skivsläppet den 27 september.


Alice Cooper - "Welcome 2 My Nightmare"ALICE COPPER”Welcome 2 My Nightmare”
Uppföljaren till klassiska ”Welcome to my Nightmare” från 1975 är helt klart en av årets stora skivsläpp för oss monsterrockare. Har hunnit igenom den flera varav vid det här laget och börjar gilla den skarpt. Perfekt skräck i höstmörkret.


Transport LegaueTRANSPORT LEAGUE
Återförenades 2009 och äntligen på gång med en ny skiva. Man kan undra varför det tagit en sån jäkla tid men bättre sent än aldrig som det brukar heta. Rykten säger att de just nu befinner sig i en studion någonstans i Sverige. Mer dödsboogie till folket!

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s